Gräsmatta och ventilation

Den senaste tiden har gått åt till lite oväntade bilreparationer och en Sälensemester med familjen. Bilen tar tyvärr lite tid att reparera som tar byggtid men lite har vi hunnit med. Invändigt har jag koncentrerat mig på att få ordning på ventilationsrören som ska gå ner i döttrarnas nya sovrum. Detta för att sedan kunna täcka allt med isolering så att jag sedan kan plasta vidare och arbeta mig långsamt bort mot motstående gavel.

Utvändigt har jag oxå passat på att arbeta nu i dagarna när det varit uppehåll och medan marken fortfarande är relativt mjuk. För två år sedan dränerade vi och de som gjorde arbetet förstörde hela vår baksida, under förra året skulle vi fixa till detta men vi satsade på taklyftet istället. I och med taklyftet så rev vi skorstenen och slängde ner alla stenar och murbruk på baksidan. Dessa högar med stenar har jag nu samlat ihop till en stor hög och sedan har jag kört med jordfräs på all mark på baksidan som går att komma åt. Efter detta en hel dags krattning för att få bort, sten, rötter, tuvor och annat som inte ska vara i gräsmattan. Nu ska det bara jämnas till ordentligt och sedan ska vi så gräs.

2014-03-17 15.01.17 2014-03-23 11.14.30 2014-03-25 17.23.50