Takstolar vid entre på plats

Nu har jag tillverkat klart takstolarna vid entren.

Har monterat en stödbräda på husväggen som jag ytterligare kommer att förankra innifrån med genomgående bultar så att den inte bara sitter i panelen.

Takstolarna är lite provisoriskt monterade så att jag såg att allt såg rätt ut. Vinklar och spikband ska monteras för att få det stabilt och säkert innan jag börjar spika råspont. Blir en sväng till någon bygghandel på vägen hem så att vi kan fortsätta i helgen.

2014-07-25 07.37.22

Har även blivit inköp av tejp från Tyskland. Fick tips om tejp (T-spärr) som används för att tejpa ihop ångspärren som var bättre pris på i Tyskland än här hemma. Tog mindre än en vecka att få hem och kostade inklusive frakt ungefär hälften mot i Sverige.

tape

Har även tagit bort reklamen på sidan då det såg illa ut med den nya designen på sidan, om någon är intresserad av att ha en banner med reklam om sitt företag på sidan av bloggen så kan ni kontakta mig.

Ska försöka uppdatera lite mer frekvent, men har varit lite för lite bygge på senaste tiden då jag inte haft så mycket ledigt än. Går snart på ledighet och hoppas kunna bygga lite mer och lägga ut lite mer information till er som följer oss. Idag runt 500-600 besökare i månaden vilket känns kul!