Glugg byggs igen och ny materialleverans.

Helgen har gått åt till att börja bygga igen gluggen mellan taken. Jag har reglat upp och satt osb som jag klär med takpapp. När detta är klart så kommer jag beställa en plåt att täcka med. Har även burit upp all isolering som vi tidigare köpt och masonit som ska användas bakom isoleringen för att få luftning upp mot vinden. Svärfar hann även med att börja isolera lite. Känns bra att det är påbörjat nu när temperaturen börjar sjunka på nätterna.

mrisolerare gluggbygge

Under måndagen fick vi en leverans från XL Bygg med golvvärme-golvspån och isolering som ska sitta i taket. Chauffören var snäll och lyfte upp balarna på garagetaket så vi kunde bära in dem genom fönstren på måndagkvällen.

nyisolering

Och en liten uppföljning om ventilationsdelarna. Soliduct skickade de delar och rör som saknades. Rören tillfälligt uppburna på nya vinden.