Vent, plast och utomhus

Liten uppdatering eftersom det varit tyst från oss ett tag.

Har nyligen börjat nytt jobb så det har inte blivit så mycket bygge den senaste månaden. Det vi gjort är att fortsätta snygga till utomhus. Har sått gräs tillsammans med äldsta dottern. Tack vare allt regn de senaste veckorna börjar gräset titta upp. Vi har även städat bort ytterligare tegelstenar och skräp som legat brevid det kommande uterummet och samlat ihop allt tillsammans med det andra skräpet. Vårt gamla tak har fått bli trossbotten i lillstugan/lekstugan som fortfarande inte fått något golv, döttrarna hjälpte till att spika fast plankorna. Resten blir ved hos min far och vi fick lite mer städat. Har även plastat lite mer och fixat med ventilationen på nya våningen men det tar lite tid eftersom det är noga med att det blir tätt, dvs mycket tejpande.

Nu kommer vi lägga tid på att få till ett litet trädäck och ny entre med tak på framsidan innan någon bryter benen på pallarna som idag är vår trapp.

entre vent