Takfotsbelysning och målning av stugan

Håller just nu på att installera takfotsbelysningen medan vi har byggställningen på plats. Det blir ett gäng ganska svaga lampor då det endast är tänkta som punktbelysning. Valet har fallit på Cosa 30. Sitter sju lampor i takfoten och resterande tre kommer att sitta i trallen vid entrén och lysa upp de kommande staketribborna. Vi har även börjat måla vår stuga i den slutgiltiga färgen då den endast var grundmålad. Passade på när sonen somnade efter en promenad och då han jag måla 2,5 sidor av stugan.

Har även införskaffat en ny klyv. Den förra brann motorn upp på och de ville inte laga den, skulle få en ny från en annan Bauhaus butik men det visade sig att alla av den modellen var slut och att de hade fel i sina lagersaldon. Surt! Men de hade en kraftigare modell på hyllan av sitt egna märke så jag fick lägga pengar mellan och köpa den istället.

 

2014-08-28 17.14.34 2014-08-28 17.19.03 2014-09-02 11.51.27